Thursday, March 30

Hurt

I am deeply broken
My heart are torn into pieces
I dont know what I feel
It seem no one care anymore
about how I feel
till I found myself like this
no one

no one cares anymore
i cry silently

Wednesday, March 15

Falling deeper in love with you :)

You are the one girl
And you know that it's true
I'm feeling younger
Every time that I'm alone with you
We were sitting in a parked car
Stealing kisses in the front yard
We got questions we should not ask but
How would you feel, if I told you I loved you?
It's just something that I want to do
I'll be taking my time, spending my life
Falling deeper in love with you
So tell me that you love me too
In the summer, as the lilacs bloom
Love flows deeper than the river
Every moment that I spend with you
We were sat upon our best friend's roof
I had both of my arms round you
Watching the sunrise replace the moon
How would you feel, if I told you I loved you?
It's just something that I want to do
I'll be taking my time, spending my life
Falling deeper in love with you
So tell me that you love me too

Tuesday, March 14

Foto De Familia

Since mek orang create sigek group fotografi yang open pada semua newbies sik kira gajet mahal, murah, body crop or fullframe di Miri tok makin meriah jak outing. Oh ya mek orang sik milih k sapa-sapa nak join. Teras utama group tok adalah sharing knowledge, berkongsi pendapat, minat dan hobi yang sama serta merapatkan lagi persahabatan dalam dunia fotografi di Miri. Unsur-unsur negatif mek orang sikmaok ada. Lagi-lagi menjaikkan mana2 sahabat fotografi sebab bagi mek orang sik berbaloi molah macam ya.

Group Kede Kopi establish since last year. Bermula pada outing santai-santai kakya terus bergerak aktif. Sikit-sikit member masuk. Dan sik sangka mendapat sambutan menggalakkan dari rakan-rakan. So memperkenalkan geng fotografi mek orang. :D






Ku tak tahu apa yang terjadi
Pada hatiku ini
Takku mengerti

Getar ini belum pernah ada
Tak pernah kurasakan
Selama ini
Malu-malu aku mengakuinya
Karena aku kini belum dewasa

Berjuta cahaya datang padaku
Menari denganku
Nyanyikan lagu tentangnya

Duhai bintang mungkinkah yang kurasa
Apakah sudah saatnya
Untukku menyukainya

Sekarang ku sering melamun
Dan juga kusenang bercermin
Oh Mengapa ini

:)

Friday, March 3

kekasihku tidakkah kau rasa hatiku pun sakit
ku tak bermaksud untuk sakitimu
kekasihku masa lalu itu menghantui aku
rasa takut hadapi masa depan oh tanpamu

mentari bersinar di balik kelabu
usah kau terhanyut di hati yang biru
waktu kan sembuhkan luka di hatimu
berjalankah engkau tanpa aku
luka, takut