Monday, May 10

Terima Award Beautiful Blogger!


Salam.. baruk lekak makan tengah hari ngn Hubby (Aiman).. Terus online bukak blog. Then terima tag dari blogger lain iaitu, CikIerahaziera.

Dan saya terpilih untuk menjadi salah seorang Beautiful Blogger Award.
Toknya award ya tek! Hehehe..Thankies ya Cik Irah kita..

''menurut beliau, org yg dpt award nih kene wat camnih:

1) kena wat post pasal award ni
2) copy gambar award cam kt atas 2
3) bg la ucapan cket dan bg link orang yg bagi award kat korang 2..
4) kena la tag 15 orang yang aku nak diberi award ni plak.. 

Hehehe..iya ka di pilih sebagai beautiful blog award? Hehehe.. Apa-apa pun terima kasih sebab pilih saya sebagai beautiful blogger. Trimas!! *happy sgt kot! Okay..masa tidak mengizinkan,mari kita jelajah follower dalam list. Siapa yang kena pilih pula kali ini.;-))

Follower yang bertuah menerima Beautiful Blogger Award Jatuh kepada :
Okay,buat masa tok sik berapa banyak gilak ku tag. kelak2 ku tag gik.. Belom view abis gik blog urang! hehehe..TAHNIAH buat yang terpilih!! ;-))