Monday, May 31

Yes,Saya mengaku penakut dgn ULAR!


Yea.. Ngaku ku tok penakut nauzubillah dengan binatang nama ular. Apa2 jenis ular. Memang penakut! Kaki confirm bergegar. Wahaha. Apatah gik nak nangga ular depan mata. Lagik la penakut gila2. ERhmm. Tek try search gambar dalam google. memang meremang rasa nangga ular tok. Wawa. I cant see ULAR!! I hate YOU! Ada sesetengah perempuan berani dengan ular tapi kalau i, memang harammmmmm! Tak suka! Euww! Meremang bulu roma kalau tengok ular. Ada dalam minggu tok tek nangga gambar ular kat facebook member. Terus sik dapat tidur! Wuwuh! Gelik oittt! dah try tangan tok mok search gambar ular nok real. Tapi mata tok sik mampu mok nangga,apatah gik donlod and ngkah dalam blog! Wawa...

p/s: okay..sikda selera dah mok makan tok. Wawa...

Tuesday, May 11

Kenangan Di PMU,Nostalgia?


Waktu kena dera di hujung kem. Memang ras nak nangis waktu tok. Sebab dah sikdapat rasa gik kaki. KAKI DAH KREM GILA! Di politeknik mukah memang banyak kenangan manis berlaku. Dan saya tidak akan melupakan semuanya. Memang best. Banyak kawan di kenali, banyak pengalaman, dan belajar mengenai hidup di sia. bestt!


This are my friends. Yang rapat lah. Hehehe..every pictured, saya tidak ada di antara mereka. Sebab saya jurukamera nya.. ;-)) This pictured pernah di gunakan dalam slide show bagi presentation Puan Habsah a.k.a Wife Ketua Jabatan Perdagangan PoliMukah.


Tok dalam Dewan Kuliah Utama (DKU) di politeknik. Sik ingat kmk orang menghadiri apa waktu tok. Rasa2nya minggu orentasi. Saya pulak selalu mengambil gambar2 di sekitar majlis berlangsung. hhehehe..memang best!!


hahaha. Arifah Colourful dalam gambar tok nampak kecik ajak. Sebab saya masih kurus waktu tok. Thanks to miss Meezah sebab sudi snap kejap gambar saya. Sebab saya tok gago ngambik gmbr orang smpe lupak mok amik gambar sendiri.. ;-))

p/s: suka nak share perkara tok.  Mengimbau kembali cerita2 lama. Hehehe..

Monday, May 10

Terima Award Beautiful Blogger!


Salam.. baruk lekak makan tengah hari ngn Hubby (Aiman).. Terus online bukak blog. Then terima tag dari blogger lain iaitu, CikIerahaziera.

Dan saya terpilih untuk menjadi salah seorang Beautiful Blogger Award.
Toknya award ya tek! Hehehe..Thankies ya Cik Irah kita..

''menurut beliau, org yg dpt award nih kene wat camnih:

1) kena wat post pasal award ni
2) copy gambar award cam kt atas 2
3) bg la ucapan cket dan bg link orang yg bagi award kat korang 2..
4) kena la tag 15 orang yang aku nak diberi award ni plak.. 

Hehehe..iya ka di pilih sebagai beautiful blog award? Hehehe.. Apa-apa pun terima kasih sebab pilih saya sebagai beautiful blogger. Trimas!! *happy sgt kot! Okay..masa tidak mengizinkan,mari kita jelajah follower dalam list. Siapa yang kena pilih pula kali ini.;-))

Follower yang bertuah menerima Beautiful Blogger Award Jatuh kepada :
Okay,buat masa tok sik berapa banyak gilak ku tag. kelak2 ku tag gik.. Belom view abis gik blog urang! hehehe..TAHNIAH buat yang terpilih!! ;-))